GDPR

Conform Regulamentului privind protectia datelor persoanelor fizice (nr. 2016/679/UE) cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre noi numai in masura permisa prin Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea de date cu caracter personal si circulatia libera a acestor date.

Prin citirea prezentului Document ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Incepand din 25 mai 2018, te poti adresa catre noi printr-o cerere scrisa, semnata si datata, transmisa la sediul nostru sau la adresa de e-mail info@nafis.ro . furnizand suficiente informatii care sa permita identificarea ta, pentru a-ti exprima optiunile tale în ceea ce priveste drepturile tale. Vei avea posibilitatea să alegi dacă vei mai putea fi contactat, de către cine, prin ce mijloace, în legătură cu ce fel de produse. Vei dobandi astfel mai mult control asupra comunicarilor si ofertelor de produse si servicii ce iti vor fi adresate in viitor. Daca aveti orice intrebare despre modul in care datele dumneavoastra sunt utilizate, daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile de mai sus, sau daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va puteti adresa catre noi cu o cerere scrisa.

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat-comanda si furnizare comanda. Pentru finalizarea comenzilor vom furniza datele dumneavoastra cu caracter personal companiilor de curierat, bancilor si firmelor responsabile de tranzactiile online, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare.

×